Camilla WidmarkDocent
Institutionen för skogsekonomi, Sveriges lantbruksuniversitet 

Telefon: +46 (0) 90 786 8596
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Camilla Widmark är involverad i såväl forskning som undervisning och administrativa uppgifter vid institutionen för skogsekonomi (prefekt vid institutionen).

Inom forskning är det främst policy som är i fokus, framför allt markanvändning med särskilt fokus på markanvändningskonflikter vid gemensamma resurser. ’Governance’ är ett annat fält som Camilla är intresserad av. Ekosystemtjänster samt skogspolitik är andra områden där forskning bedrivs. För närvarande avslutas Future Forests programmets projekt kring utvärdering av den svenska modellen för skogsbruk. Samtidigt inleds ett 3 år långt FP7 ERA-NET SUM FOREST-finansierat projekt POLYFORES (Decision-making Support for Forest Ecosystem Services in Europe) där Camilla forskar samt koordinerar projektet.

Camilla har också under 2016 och 2017 varit utsedd till ‘High Level Expert Panel on Food Security and Nuitrition’ där en rapport har utarbetats kring hållbart skogsbruk för att säkerställa mat- och näringssäkerhet.

Inom undervisning är Camilla involverad i kurser på både kandidat- och masternivå inom företagsekonomi och skogspolitik. Handledning av doktorander och mastersstudenter är också en del av undervisningsuppdraget.


CV sida på slu.se


pdfLadda ner Camillas CV


Kommande

Visa full kalender