Centrum för Miljö- och Naturresursekonomi i Umeå (CERE) står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här dokumentet beskriver hur CERE uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från denna webbplats som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.

Svarstiden är normalt fem arbetsdagar. 

Du kan också kontakta oss på följande sätt:

  • skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • ring 0730-347 379

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Bristande förenlighet med lagkraven

Problem 

  • Konstrasterna på sidan kan upplevas som otillräckliga. 
  • Bilder och pdf dokument producerade före 23 september 2020 är inte tillgänglighetsanpassade. 
  • Våra working papers ligger på en extern server.

Oskäligt betungande anpassning

CERE åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll.

Working papers och material producerad före lagen trädde i kraft är inte anpassad på grund av bristande resurser i denna centrumbildning. 

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av CEREs webbplats.

Senaste bedömningen gjordes den 21 september 2020 

Redogörelsen uppdaterades senast den 21 september 2020.

Kommande

Visa full kalender